Fifty Shades to Fiddle

Micha Molthoff
zo 6 apr 15:00
zo 6 apr ’25
15:00

Kaarslicht, tafel voor twee en op de achtergrond romantische vioolklanken. De viool kent vele kanten en gezichten maar is het instrument dat het meest geassocieerd wordt met passie, romantiek en de liefde. Micha Molthoff zoekt in zijn theaterconcert de grenzen op van de romantiek en verleidt zijn publiek met hartstochtelijke muziek. 

In de voorstelling Fifty Shades to Fiddle klinkt het verlangen en de weemoed van chansonniers als Brel en Aznavour, afgewisseld met het vuur van de zigeunerviool, waarin passie en virtuositeit samenkomen. Micha Molthoff vertolkt op briljante wijze de tijdloze klassieke thema’s en vertelt het verhaal van de violist en zijn muze: de viool. Een rijk palet aan muzikale schakeringen wordt verklankt dat altijd over de liefde gaat. De viool is de spreekbuis van de man die haar bespeelt en omgekeerd.

Micha wordt bijgestaan door de twee bijzondere muzikanten Vera Marijt en Vlado Spisiak en zal bij slechts enkele voorstellingen als surprise gast zijn mentor en pianist Daniel van Zweden aan zijn zijde mogen ontvangen; de 95 jarige vader van dirigent / violist Jaap van Zweden. 

Micha speelde met onder anderen Het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Herman van Veen, Toon Hermans, Ute Lemper en Jaap van Zweden. Met zijn succesvolle voorstelling A Fiddler on his Route luisterde men aandachtig naar het verhaal van zijn bijzondere viool. 



GUN JEZELF... EEN COMPLETE MIDDAG UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een high tea horeca-arrangement voorafgaand aan de voorstelling. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement