Nieuws

Plien van Bennekom
Nieuws

Plien van Bennekom: ‘Ik twijfel nog steeds aan mijn kwaliteiten’

In De ongeplukte zusters van Almere County wordt gesmacht en gehunkerd. Een genot om te spelen, bekent Plien van Bennekom (52). “Vroeger wilde het muurbloempje in mij niets liever dan worden verleid en geschaakt door een man.”

Lees verder
Nieuws

Illusionist Niels Houtepen wil zijn publiek verwonderen

“Zijn we zelf continue aan het stuur of zijn we een acteur in een script dat we zelf nog niet kennen.” Dat is volgens illusionist Niels Houtepen de centrale vraag van zijn voorstelling Escape waarmee hij langs de Nederlandse theaters gaat. 

Lees verder
Nieuws

Cabaretduo Blauwe Vinkjes wil contact maken

‘IDENTIEK IS HET NIEUWE AUTHENTIEK’

Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat Kevin van den Berg en Manon Blaauw uitstralen. In een razendsnel tempo schotelen ze je verschillende scènes voor over het leven van nu. 

Lees verder
Nieuws

Murder on the Orient Express

Na het succes van ‘The Mousetrap’ dendert dit seizoen de Oriënt Express door Nederland. Aan boord een absolute sterrencast met o.a. Remko Vrijdag, Gerrie van der Klei, Lone van Roosendaal, Wilbert Gieske en Frederik Brom. Een unieke toneelbewerking van het klassieke verhaal van whodunnit koningin Agatha Christie. Een interview met producent Rick Engelkes, regisseur Jasper Verheugd, decor- en kostuumontwerper Joris van Veldhoven, en een deel van de cast over deze nieuwe, Nederlandse productie. 

Lees verder
Nieuws

De humoristische zoektocht naar ware liefde

Zet de beste komedie-acteurs van Nederland bij elkaar, geef ze een borduurwerkje en je bent zó in de tijd van Jane Austen: Engeland, begin negentiende eeuw. Toen er nog echt gesmacht werd naar liefde. Of gebeurt dat tegenwoordig nog steeds?

Lees verder
van 2