AGORA

Je kaarten

Online bestellen

Ga je naar een voorstelling in ons theater? Dan kunt je jouw kaarten (e-tickets) snel, eenvoudig en op elk gewenst moment online bestellen via deze website. Je kunt de e-tickets printen. Ook kun je zelf jouw plaatsen uitkiezen en bij de kaartcontrole de QR-code op de smartphone aan onze medewerker tonen. Je hoeft niet in de rij bij de kassa te staan, maar kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole.

Wanneer je e-tickets via onze site bestelt, dan betaal je geen handeling- en verzendkosten. Voor het online bestellen van kaarten heb je een account nodig. Je kunt jouw kaarten direct betalen met Ideal.

Alleen pinnen

Met ingang van 1 oktober 2021 kan er binnen AGORA alleen nog met de pinpas betaald worden.  Het is dus niet meer mogelijk om met contant geld af te rekenen.
Pinnen is hygiënischer, sneller en bovendien veiliger voor onze medewerkers.
Alvast dank voor de medewerking!

Kaarten annuleringen

In verband met corona gelden andere annuleringsvoorwaarden. Wanneer een voorstelling wordt geannuleerd ontvang je je geld terug. Ook wanneer je ziekteverschijnselen hebt, krijg je je geld terug, volg hierbij de volgende stappen:

• meld je bij AGORA tot 1 uur voor voorstelling via klantenservice@agora-lelystad.nl
• vermeld in de mail de naam van de voorstelling, achternaam, het aantal kaarten en het iban-nummer waarop het geld teruggestort kan worden
• er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht

Voorwaarden kaartverkoop via derden

Bij kaartverkoop van kaarten via derden gelden de annuleringsvoorwaarden die deze partij stelt aan het annuleren van kaarten. Deze annuleringsvoorwaarden zijn op te vragen bij de desbetreffende partij.