Je kaarten

Online bestellen

Ga je naar een voorstelling in ons theater? Dan zijn kaarten (e-tickets) snel, eenvoudig en op elk gewenst moment online bestellen via de website. Je kiest zelf op welke plaats je wilt zitten. De e-tickets kunnen geprint worden of zijn online op te slaan. 

Wanneer je e-tickets via onze site bestelt, betaal je geen verzendkosten. Voor het online bestellen van kaarten is een account nodig. Deze is aan te maken in 'Mijn AGORA'. Kaarten worden direct betaald met iDEAL.

Kan ik mijn kaarten ruilen/retourneren?

Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen theaterkaarten geruild worden voor een andere voorstelling of een tegoedbon. In alle gevallen wordt een vergoeding van €3,25 per transactie betaald. Stuur hiervoor een mail naar klantenservice@agora-lelystad.nl of bel 0900-0322 (€0,45 p/m).  

Voorwaarden kaartverkoop via derden

Wij raden aan om alleen bij officieel erkende kaartverkopende partijen een theaterkaart te kopen. Bij voorkeur rechtstreeks bij ons, want dan weet je zeker dat het een officiele kaart betreft. Bij kaartverkoop van kaarten via derden gelden de annuleringsvoorwaarden die deze partij stelt aan het annuleren van kaarten. Deze annuleringsvoorwaarden zijn op te vragen bij de desbetreffende partij.