Woezel & Pip (2+)

Sprookjes uit de Tovertuin
zo 9 mrt 13:30
zo 9 mrt ’25
13:30
  • zo 9 mrt ’25
    13:30
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee! Voor de verjaardag van de Wijze Varen gaan ze hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater met natuurlijk een toneel en rode gordijnen. En dan wordt het tijd om te oefenen. Alleen welk sprookje gaan ze opvoeren? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriete sprookje. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat sprookje ook alweer precies?

Kom jij ook langs op het magische sprookjesfeestje? De kleintjes kunnen tijdens de show samen met de vriendjes zingen en dansen op de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip.

Kom verkleed naar het sprookjesfeest en ontmoet jouw vriendjes in het écht!

Om er een echt feest van te maken zouden Woezel en Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed de voorstelling bezoeken. Vóór en na de voorstelling kunnen alle vriendjes hun mooiste kleurwerkje maken in de foyer van het theater. Na afloop van de voorstelling komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Let op: Kinderen tot 1 jaar krijgen geen toegang tot theatervoorstellingen, mede in verband met gehoorbeschadigingen.