Meester Mark

De grappigste taalfoutjes uit de klas
do 17 okt 20:30
do 17 okt ’24
20:30
  • do 17 okt ’24
    20:30
    Kleine Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Honderdduizenden mensen genieten elke dag van de taalfoutjes die Meester Mark (van der Werf) deelt op social media. Zijn eerste theatervoorstelling staat in het teken van de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen.

Mark vertelt met veel vaart en humor hoe al die hartverwarmende missers ontstaan. Uiteraard staat hij ook stil bij briljante taalingevingen die leerlingen hebben en passeren talloze taalfoutjes de revue. Daarnaast deelt hij veel anekdotes uit zijn eigen onderwijsloopbaan, waarin de scharen en lijmpotjes soms letterlijk langs zijn oren vlogen.

Een voorstelling waar je non stop om kunt lachen en ook nog iets van opsteekt. Want van al die grappige, vertederende en soms ontroerende ‘kinderlogica', valt meer te leren dan je misschien zou denken!GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement