Huisregels

Adresgegevens
AGORA communiceert veel via de e-mail met digitale nieuwsbrieven. Zo kunnen wij onze gasten op de hoogte houden over annuleringen, aankondigingen van speciale voorstellingen en last-minute kortingen. Een actueel e-mailadres is daarbij noodzakelijk. Geef een nieuw mailadres dan ook direct door.

Algemene bezoekersvoorwaarden
Bij AGORA zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. De prijzen die in in onze communicatie uitingen vermeld staan zijn onder voorbehoud van drukfouten.

Algemene huurvoorwaarden
Bij huur of gebruik van een ruimte of zaal in AGORA hanteren wij algemene voorwaarden, deze worden meegezonden bij het contract.

Babybeleid
Kinderen tot 1 jaar krijgen geen toegang tot theatervoorstellingen, mede in verband met gehoorbeschadigingen.

Bedrijfsarrangementen
AGORA creëert voor bedrijven op maat gesneden bedrijfsarrangementen (vanaf 20 personen). Combineer een voorstelling met een aperitief, een feestelijk buffet, een presentje of een sfeervolle nazit onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Voor meer informatie en reserveringen:  sales@agora-lelystad.nl.

Consumptie & garderobe
In de entreeprijs zijn het gebruik van de bewaakte garderobe en een consumptie naar keuze inbegrepen (Tenzij anders is aangegeven). De consumptie wordt in de pauze of, als er geen pauze is, voor of na de voorstelling verstrekt.

Fotograferen/video en geluidsopname
Het is niet toegestaan beeld- en geluidsopnamen te maken tijdens de voorstellingen. Dit uit respect voor de artiest(en) en de overige bezoekers.

Groepen
In groepsverband naar het theater? Dat kan! Alleen naar een voorstelling of in combinatie met een gezellig samenzijn vóór en/of achteraf. Voor meer informatie over groepsarrangementen: sales@agora-lelystad.nl

Kaarten retourneren
Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen theaterkaarten geruild worden voor een andere voorstelling of een tegoedbon. In alle gevallen betaal je een vergoeding van € 3,25 per transactie. Inleveren achteraf is niet mogelijk.

Neem contact op met klantenservice@agora-lelystad.nl of bel 0900-0322 (€0,45 p/m)

Laatkomers
Laatkomers worden niet meer tot de voorstelling toegelaten. Eén minuut te laat kan dus al betekenen dat de theaterdeuren gesloten blijven. Er wordt dan geen geld teruggegeven. Let dus op de juiste aanvangstijd op je theaterkaarten.

Leeftijdsadvies
Bij kinder- en familievoorstellingen zie je vaak een adviesleeftijd. Deze leeftijdsgrens is gebaseerd op de inhoud en lengte van de voorstelling passend bij een bepaalde leeftijd. Kinderen onder die leeftijdsgrens zullen waarschijnlijk niet alles meekrijgen, begrijpen of het spannend vinden. Het is daarom handig om de leeftijdsgrens wel aan te houden. (Let op, kinderen onder de 1 zijn niet toegestaan bij voorstellingen ivm gehoorbeschadigingen). 

Maximum aantal kaarten
Per voorstelling kunnen er maximaal 6 kaarten besteld worden. Bij een aantal voorstellingen is het maximum aantal te bestellen kaarten lager. Voor groepsreserveringen kan er contact opgenomen worden met de afdeling sales via sales@agora-lelystad.nl

Mobiele telefoon
Niets is hinderlijker dan wanneer er tijdens een voorstelling een mobiele telefoon rinkelt. Ook het kijken naar je scherm is vervelend voor andere bezoekers en voor artiesten die ineens lichtjes zien in de zaal. Zowel voor artiesten, technici en medebezoekers verzoeken wij jou je telefoon tijdig uit te zetten (ook niet op trilstand!). Gebruik in welke vorm dan ook is niet toegestaan.

Parkeren
AGORA heeft geen eigen parkeerplaats. Er is parkeergelegenheid op het Agoradek (Agoraweg 2, 8224 BX) en in De Waag (Waagstraat 1, 8232 DX). Op donderdag is het betaald parkeren tot 21.00 uur. De gemeente maakt gebruik van ‘kentekenparkeren’. Kijk voor de tarieven en openingstijden op lelystad.parkeerservice.nl.

Stoelnummers
De stoelnummers in AGORA zijn ‘even’ (2, 4, 6 …) of ‘oneven’ (1, 3, 5…). Je zit dus altijd naast elkaar, ook al lijkt er een stoelnummer te ‘missen’ op jouw theaterkaartjes.

Stoelverhogers
Bij kindervoorstellingen zijn er voor kinderen stoelverhogers verkrijgbaar bij de ingang van de zaal.

Podium Cadeaukaart / AGORA Tegoedbon
De Podium Cadeaukaart en AGORA Tegoedbon kunnen worden gebruikt als betaalmiddel bij online bestellingen van theaterkaarten op deze website.   

Weet Waar Je Koopt
Koop je kaartje voor een evenement alleen via de website van de artiest, de locatie waar het evenement wordt gehouden of via de website van de organisator. Op deze sites staat altijd vermeld waar de echte kaarten te koop zijn. Als bezoeker betaal je via onofficiële websites veel meer voor een toegangskaart dan nodig en soms geven niet al die kaarten gegarandeerd toegang tot het evenement. Alleen officiele kaarten van AGORA en onze gelieerde partners worden geaccepteerd.