Huisregels

Adresgegevens
AGORA communiceert veel via de e-mail met digitale nieuwsbrieven. Zo kunnen wij onze gasten op de hoogte houden over annuleringen, aankondigingen van speciale voorstellingen en last-minute kortingen. Een actueel e-mailadres is daarbij noodzakelijk. Geef bij een nieuw mailadres dan ook direct door.

Algemene bezoekersvoorwaarden
Bij AGORA zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze kan je hier vinden. Voorts zijn de prijzen, die in de brochure vermeld staan, onder voorbehoud van drukfouten.

Algemene huurvoorwaarden
Bij huur of gebruik van een ruimte of zaal in AGORA hanteren wij de volgende algemene voorwaarden.

Babybeleid
Kinderen tot en met 1 jaar krijgen geen toegang tot theatervoorstellingen, mede in verband met gehoorbeschadigingen.

Bedrijfsarrangementen
AGORA creëert voor bedrijven op maat gesneden bedrijfsarrangementen (vanaf 20 personen). Combineer een voorstelling met een aperitief, een feestelijk buffet, een presentje of een sfeervolle nazit onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Voor meer informatie en reserveringen:  sales@agora-lelystad.nl.

Consumptie
In de entreeprijs zijn het gebruik van de garderobe en een consumptie naar keuze inbegrepen. De consumptie wordt de pauze of, als er geen pauze is, voor of na de voorstelling verstrekt.

Fotograferen/video en geluidsopname
Het is niet toegestaan beeld- en geluidsopnamen te maken van de voorstellingen. Dit uit respect voor de artiest(en) en de overige bezoekers.

Garderobe
In de entreeprijs is het gebruik van de garderobe naar keuze inbegrepen.

Groepen
In groepsverband naar het theater? Dat kan! Alleen naar een voorstelling of in combinatie met een gezellig samenzijn vóór en/of achteraf. Voor meer informatie over groepsarrangemente: sales@agora-lelystad.nl

Kaarten terugnemen
Eenmaal gekochte kaarten kunnen wij helaas niet terugnemen. Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen theaterkaarten geruild worden voor een andere voorstelling of een tegoedbon. In alle gevallen betaal je een vergoeding van € 3,25 per transactie. Inleveren achteraf is niet mogelijk.

Stuur hiervoor een mail naar klantenservice@agora-lelystad.nl of bel 0900-0322.  

Laatkomers
Laatkomers worden niet meer tot de voorstelling toegelaten. Eén minuut te laat kan dus al betekenen dat de theaterdeuren gesloten blijven. Er wordt dan geen geld teruggegeven. Let dus op de juiste aanvangstijd op je theaterkaarten.

Maximum aantal kaarten
Per voorstelling kunnen er  maximaal 10 kaarten besteld worden. Bij een aantal voorstellingen is het maximum aantal te bestellen kaarten lager. Voor groepsreserveringen kan er contact opgenomen worden met de afdeling Sales via sales@agora-lelystad.nl

Mobiele telefoon
Niets is hinderlijker dan wanneer er tijdens een voorstelling een mobiele telefoon rinkelt. Ook het kijken naar je scherm is vervelend voor andere bezoekers en voor artiesten die ineens lichtjes zien in de zaal. Zowel voor artiesten, technici en medebezoekers verzoeken wij jou ze tijdig uit te zetten (ook niet op trilstand!).

Nazit
Na de voorstelling is ons sfeervolle theater nog open voor een gezellige nazit. In onze benedenfoyer kunt u onder genot van een drankje, een hapje en lekkere muziek nog even napraten. Een mooie gelegenheid om wellicht jouw favoriete acteur, de beroemde cabaretier of die talentvolle groep te ontmoeten.

Parkeren
Er is parkeergelegenheid op het Agoradek (Agoraweg 2, 8224 BX) en in De Waag (Waagstraat 1, 8232 DX). Op donderdag is het betaald parkeren tot 21.00 uur. De gemeente maakt gebruik van ‘kentekenparkeren’. Kijk voor de tarieven en openingstijden op lelystad.parkeerservice.nl.

Stoelnummers
De stoelnummers in AGORA zijn ‘even’ (2, 4, 6 …) of ‘oneven’ (1, 3, 5…). Je zit dus altijd naast elkaar, ook al lijkt er een stoelnummer te ‘missen’ op jouw theaterkaartjes.

Stoelverhogers
Voor kinderen zijn er stoelverhogers verkrijgbaar bij de theaterkassa.

Podium Cadeaukaart / AGORA Tegoedbon
De Podium Cadeaukaart en AGORA Tegoedbon kunnen worden gebruikt als betaalmiddel bij online bestellingen van theaterkaarten op deze website.   

Weet Waar Je Koopt
Koop je kaartje voor een evenement alleen via de website van de artiest, de locatie waar het evenement wordt gehouden of via de website van de organisator. Op deze sites staat altijd vermeld waar de echte kaarten te koop zijn. Als bezoeker betaal je via onofficiële websites veel meer voor een toegangskaart dan nodig en soms geven niet al die kaarten gegarandeerd toegang tot het evenement.