KUBA

De vier culturele instellingen in Lelystad: De Kubus, Underground, FlevoMeer Bibliotheek en Agora, werken op een succesvolle manier samen onder de noemer ‘KUBA’. Zij stemmen hun programmering onderling op elkaar af, werken facilitair samen en organiseren gezamenlijke projecten zoals LelySTART (de start van het culturele seizoen).

Cultuur voor Lelystad

Stichting Cultuur voor Lelystad bestaat uit vier samenwerkende culturele instellingen die zich samen hard maken voor het culturele leven in Lelystad. Met o.a. 17 koren, 20 verschillende locaties en organisaties die zich bezig houden met beeldende kunst, 9 dansscholen en initiatieven is het duidelijk dat cultuur leeft in Lelystad. Als Cultuur voor Lelystad willen we dat er nog meer Lelystedelingen mee kunnen doen. Dit alles vanuit de overtuiging dat kunst en cultuur in wijk en stad geen luxe maar een noodzaak is. Daarom steunen wij mooie projecten die in samenwerking met Agora, de Kubus, FlevoMeer Bibliotheek en Underground uitgevoerd worden in Lelystad. Kijk voor meer informatie op www.cultuurvoorlelystad.nl.

LelySTART

Tijdens het derde weekend in september wordt met LelySTART het startschot gegeven van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Dat gebeurt door een bundeling van krachten van vijf culturele partners die gezamenlijk gedurende drie dagen een veelzijdig programma voorschotelen: www.lelySTART.nl

Filmtheater Lelystad

Elke dinsdagavond vertoont Filmtheater Lelystad een kwaliteitsfilm in Agora. De films beginnen om 19.45 uur, tenzij anders vermeld, en worden kort ingeleid. Daarnaast organiseren Agora en Filmtheater Lelystad samen ook bijzondere filmfestiviteiten in Agora. Hierover informeren wij u via deze website. Het filmaanbod van Filmtheater Lelystad is te vinden op deze website en op www.filmtheaterlelystad.nl.

City marketing Lelystad

City Marketing Lelystad heeft in AGORA een inspirerende partner gevonden in de promotie voor Lelystad. Het culturele aanbod is een belangrijke basis voor de leefbaarheid in de stad. Het theater is een prachtige uitvalsbasis voor de activiteiten van City Marketing Lelystad. In hun culturele activiteiten, waaronder LelySTART, wordt er met veel enthousiasme effectief samengewerkt ten einde Lelystad op de culturele kaart te zetten.