Stimuleringsfonds AGORA

Dankzij het Stimuleringsfonds AGORA krijgt aanstormend cabarettalent de mogelijkheid om zich extra te ontwikkelen. Want om te groeien, moeten cabaretiers heel veel kilometers maken op kleinere podia. Dat is de enige manier. Het fonds zorgt ervoor dat nieuw cabarettalent deze broodnodige podiumervaring kan gaan opdoen.

Jaarlijks wordt een talentvolle nieuwe maker uitgenodigd om te komen spelen met behulp van het Stimuleringsfonds AGORA. Artiesten die stuk voor stuk bewezen hebben dat ze een groot talent zijn waar we rekening mee moeten gaan houden. 

Wil je aan het begin van een carrière hebben gestaan? Wil je ooit kunnen zeggen dat jij hem of haar nog hebt zien spelen voor een kleine zaal? Steun dan onze Stimuleringsfonds AGORA talenten en kom naar hun voorstelling. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want voor slechts 10 euro per artiest ben jij er al bij!

AGORA hoopt nieuw talent een podium én springplank te bieden waarmee ze verder kunnen groeien. En als ze in de toekomst zelf een gevestigde naam zijn, vormen zij hopelijk weer de inspiratie voor een hele nieuwe generatie van cabarettalenten. 

Talenten die wij natuurlijk ook weer gaan steunen!

De artiest van dit jaar is Boban Benjamin Braspenning op zaterdag 19 oktober 2024.