Fajah Lourens

Killermindset
Try-out
do 19 sep 20:30
do 19 sep ’24
20:30
  • do 19 sep ’24
    20:30
    Kleine Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Ontdek de Kracht van  jouw keuze tijdens de killermindset motivatie talk 

Wat als je vandaag besluit om de echte versie van jezelf te worden? Om de maskers af te zetten en te kiezen voor jouw ware zelf? Tijdens mijn theatertour zullen we samen verkennen wat het betekent om jezelf op nummer één te zetten, met moedige keuzes die leiden tot persoonlijke groei en authenticiteit.

Elke dag staan we voor keuzes. Kiezen we voor zekerheid of volgen we ons hart? Voor comfort of groei? Deze tour neemt je mee op een reis door deze dagelijkse beslismomenten, waar je leert om te kiezen voor wat echt belangrijk is: jezelf.

Ondernemen gaat over meer dan zakendoen; het gaat om passie en het volgen van je hart. Ik deel mijn eerlijke, soms pijnlijke ervaringen van het ondernemerschap. Ontdek hoe jij je dromen kunt waarmaken en begin aan jouw eigen reis van ondernemerschap.

Maar loslaten speelt ook een cruciale rol in ons vermogen om vrij te zijn. Tijdens deze talk leer ik je hoe je kunt loslaten en kiezen voor je hart. Ben jij klaar om de vrijheid te omarmen om jezelf te zijn en je eigen pad te volgen?

Deze talk daagt je uit om dat verhaal te herschrijven. Ben jij klaar om de auteur te worden van je eigen leven?

Een avond vol genieten

De killermindset talk is de perfecte combinatie tussen genieten van een fantastische avond met muziek, dans en gastsprekers en het verkrijgen van inzichten om patronen te doorbreken. 

In AGORA is gastspreker Ivan Veijsden aanwezig.

 GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement