Percossa

Bommetje!
vr 21 mrt 20:15
vr 21 mrt ’25
20:15
  • vr 21 mrt ’25
    20:15
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Met Bommetje brengt Percossa een nieuw ritmisch spektakelstuk. Een explosieve mix van fysiek theater, humor en ritme voor jong en oud.

Vier gehavende straatmuzikanten zitten in een wachtkamer.
Eentje heeft een gebroken drumstok, de ander zit vast in een grote trom, de derde draagt een fanfarepak met bandensporen op zijn rug en de vierde heet Janwillem.

Over de speaker klinkt een nieuwsbericht:
“Dodenmars spelende fanfare aangereden door begrafenisstoet.”

Terwijl ze er samen achter proberen te komen wie ze zijn, waar ze zijn en waarom er een duikplank middenin de kamer staat, belanden ze in absurde situaties waar drumstellen vliegen, op de kop wordt getapdanst en de wachtruimte compleet wordt gesloopt in een all-out bar fight.

Maar als plotseling de stem door de luidspreker begint af te tellen weten de mannen één ding zeker: ze willen er niet achter komen wat er gebeurt als de stem bij NUL is. Dan toch maar de duikplank op?

Beklim met Percossa de ladder naar de hoogste trede waar fysiek theater, ritmische virtuositeit en hilarische acts over elkaar heen buitelen. Schater van het lachen, vier het leven en waag de sprong: BOMMETJE!GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement