Adresgegevens

AGORA communiceert veel via de e-mail met digitale nieuwsbrieven. Zo kunnen wij jou op de hoogte houden over annuleringen, aankondigingen van speciale voorstellingen en last-minute kortingen. Een actueel e-mailadres is daarbij noodzakelijk. Ga je verhuizen, geef dan jouw nieuwe e-mailadres tijdig door.

Algemene bezoekersvoorwaarden

Bij AGORA zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze kan je hier vinden. Voorts zijn de prijzen, die in de brochure vermeld staan, onder voorbehoud van drukfouten.

Algemene huurvoorwaarden

Bij huur of gebruik van een ruimte of zaal in AGORA hanteren wij de volgende algemene voorwaarden.

Babybeleid

Kinderen tot en met 1 jaar krijgen geen toegang tot film- en theatervoorstellingen, ook in verband met gehoorbeschadigingen.

Bedrijfsarrangementen

AGORA creëert voor bedrijven op maat gesneden bedrijfsarrangementen (vanaf 20 personen). Combineer een voorstelling met een aperitief, een feestelijk buffet, een presentje of een sfeervolle nazit onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Voor meer informatie en reserveringen kun je bellen naar 0320 239 230 of mailen naar j.vandijk@agora-lelystad.nl.

65+ en CJP-korting

65+’ers en CJP’ers ontvangen € 3,00 korting op voorstellingen (met uitzondering van kindertheater). Kijk voor de voorwaarden op de website. Voor een aantal voorstellingen (o.a. verhuringen) geldt een eenheidsprijs. Hierop is CJP en 65+ niet van toepassing. Indien er op de voorstellingsdag nog kaartjes beschikbaar zijn dan krijgen jongeren, op vertoon van de CJP-kaart, 50% korting op de normale verkoopprijs. Dit geldt niet voor kaarten die al eerder zijn gereserveerd dan de voorstellingsdag. De last-minute CJP-korting is alleen geldig op kaarten die aan de kassa gekocht worden. Kijk voor de voorwaarden op de website.

Consumptie

In de entreeprijs zijn het gebruik van de garderobe en een consumptie naar keuze inbegrepen. Je krijgt de consumptie tijdens de pauze of, als er geen pauze is, na de voorstelling.

Fotograferen/video en geluidsopname

Het is niet toegestaan beeld- en geluidsopnamen te maken van de voorstellingen. Dit uit respect voor de artiest(en) en de overige bezoekers.

Garderobe

In de entreeprijs zijn het gebruik van de garderobe en een consumptie naar keuze inbegrepen.

Groepen

In groepsverband naar het theater? Dat kan! Alleen naar een voorstelling of in combinatie met een gezellig samenzijn vóór en/of achteraf. Voor meer informatie over groepsarrangementen kun je contact opnemen met de afdeling sales, via: sales@agora-lelystad.nl

Ideeënbus

Heb je genoten, vertel het anderen. Heb je opmerkingen of suggesties, laat het ons weten! Het liefst schriftelijk, zodat wij aan jouw ideeën de juiste aandacht kunnen besteden. Of mail naar: info@agora-lelystad.nl.