AGORA Theater Lelystad

Binnenkort

wo 6 dec ’23 Roots!
South African Road Trip
Tickets
wo 6 dec ’23 ontroerend en verlichtend verhaal over een zoektocht naar identiteit en zelfacceptatie Gemma
Fabian Claes Jansen & Lavalu
Tickets
do 7 dec ’23 Niels Geusebroek sings Coldplay
Tickets
za 9 dec ’23 Ode aan Pink Floyds 1973 live-show Pink Floyd Project
Return to The Dark Side Of The Moon
Tickets
zo 10 dec ’23 TE GAST IN AGORA Scrooge wears Prada (6+)
Kerst, vrede of strijd…tegen eenzaamheid?!
Tickets
Bekijk volledige agenda

Illusionist Niels Houtepen wil zijn publiek verwonderen

“Zijn we zelf continue aan het stuur of zijn we een acteur in een script dat we zelf nog niet kennen.” Dat is volgens illusionist Niels Houtepen de centrale vraag van zijn voorstelling Escape waarmee hij langs de Nederlandse theaters gaat. 

Cabaretduo Blauwe Vinkjes wil contact maken

‘IDENTIEK IS HET NIEUWE AUTHENTIEK’

Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat Kevin van den Berg en Manon Blaauw uitstralen. In een razendsnel tempo schotelen ze je verschillende scènes voor over het leven van nu. 

Murder on the Orient Express

Na het succes van ‘The Mousetrap’ dendert dit seizoen de Oriënt Express door Nederland. Aan boord een absolute sterrencast met o.a. Remko Vrijdag, Gerrie van der Klei, Lone van Roosendaal, Wilbert Gieske en Frederik Brom. Een unieke toneelbewerking van het klassieke verhaal van whodunnit koningin Agatha Christie. Een interview met producent Rick Engelkes, regisseur Jasper Verheugd, decor- en kostuumontwerper Joris van Veldhoven, en een deel van de cast over deze nieuwe, Nederlandse productie. 

De humoristische zoektocht naar ware liefde

Zet de beste komedie-acteurs van Nederland bij elkaar, geef ze een borduurwerkje en je bent zó in de tijd van Jane Austen: Engeland, begin negentiende eeuw. Toen er nog echt gesmacht werd naar liefde. Of gebeurt dat tegenwoordig nog steeds?

Opvliegers - Girls on Fire: Het leukste feel-good concert van het seizoen keert terug!

Na het overweldigende succes van de vorige show, komen 'De Opvliegers' in mei 2024 terug naar ons theater. Dit keer vergezeld door twee nieuwe gezichten: Lone van Roosendaal en Cystine Carreon, die samen met Hilke Bierman het publiek trakteren op een avondje feel-good theater.