AGORA

WE MOGEN WEER (DEELS) OPEN!

Fijn! Onze deuren mogen weer deels open. Tot maximaal 22.00 uur, met coronatoegangsbewijs en op 1,5 meter. Wij onderzoeken wat deze beperkingen concreet betekenen voor ons programma t/m 8 maart. Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk wél door te laten gaan. Om het publiek dan weer met een grote glimlach te ontvangen. 

EEN SPRANKELEND 2022!

Bekijk de nieuwjaarsboodschap van onze directeur Richard Wijnveldt. Er staat in 2022 veel te gebeuren in & om AGORA. Goed nieuws voor alle Lelystedelingen.

Corona­toegangs­bewijs in AGORA

Goed nieuws, we mogen publiek blijven ontvangen bij onze voorstellingen! We werken hierbij met het coronatoegangsbewijs. 

Van contant naar pin

Met ingang van 1 OKTOBER 2021 kan er binnen AGORA alleen nog met de pinpas betaald worden. Het is dus niet meer mogelijk om met contant geld af te rekenen.

AGORA Theater krijgt bijdrage uit het Kickstart Cultuurfonds

Het AGORA Theater krijgt een bijdrage van 73.875 euro uit het Kickstart Cultuurfonds. Met dit geld kan het theater zich flexibel aanpassen aan toekomstige coronamaatregelen én het publiek weer naar het theater proberen te trekken.

Nieuwe voorzitter AGORA

AGORA Theater heeft op 1 juni Peter van Kleij verwelkomd als de nieuwe voorzitter. Hij neemt hiermee het stokje over van Anneke Groenenberg. Zij heeft na acht jaar het bestuur moeten verlaten vanwege het einde van haar statutaire termijn.