Fleetwood Mac - Gold Dust Women

The Cosmic Carnival & Friends
A tribute to Stevie Nicks en Christine McVie
vr 11 okt 20:15
vr 11 okt ’24
20:15

Na meer dan 150 voorstellingen met live-documentaire van ‘The Incredible Story’ zijn The Cosmic Carnival & Friends nu toe aan een volgend Fleetwood Mac avontuur: ‘Gold Dust Women’! Hoog tijd voor een eerbetoon aan de twee grande dames van Fleetwood Mac.

Stevie Nicks behoeft eigenlijk geen introductie. Vanaf het moment dat de zangeres zich in 1973 aansloot bij Fleetwood Mac groeide zij uit tot de absolute superster die zij vandaag de dag nog steeds is. Met haar songs ‘Landslide’, ‘Rhiannon’, ‘Dreams’ gaf ze de band een nieuwe impuls en een succesvolle solocarrière ‘Edge of Seventeen’ kon daarna niet uitblijven.

Op Fleetwood Mac’s grootste succesalbum ‘Rumours’ was het echter niet Stevie Nicks, maar die andere frontvrouw van Fleetwood Mac, Christine McVie, die de meeste nummers afleverde.

‘Don’t Stop’, ‘Oh Daddy’, ‘You Make Loving Fun’ en natuurlijk ‘Songbird’. De onlangs overleden McVie was al vanaf de bluesdagen betrokken bij Fleetwood Mac en ontwikkelde zich langzaam maar zeker tot een begenadigd songwriter en vocaliste en de ‘lijm’ van Fleetwood Mac.



GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement