The Dutch Tenors

Pop Meets Classic
vr 25 okt 20:15
vr 25 okt ’24
20:15
  • vr 25 okt ’24
    20:15
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

The Dutch Tenors, bestaande uit vier jonge getalenteerde vocalisten, komen voor het eerst naar het theater. Ze betreden het podium met grootse stemmen en geven een nieuwe draai aan het classical pop-genre. Hun repertoire bestaat uit een mix van klassieke pophits, tijdloze operafavorieten, indrukwekkende filmmuziek en hedendaagse songs, heruitgevonden met hun unieke stijl en flair. Alles op het hoogste niveau; vocale gymnastiek met bombastische klanken en lyrische samenzang. 

In 2023 brachten ze hun debuut-album uit, waren ze te zien met hun eigen tv-special bij ‘Omroep MAX’ en zetten ze internationaal de eerste stappen met een groot optreden in Petra, Jordanië.  

The Dutch Tenors hebben snel naam gemaakt in de muziekwereld dankzij hun eigenzinnige benadering van klassieke popmuziek. Hun jeugdige energie en charmante persoonlijkheden maken hen een feest om naar te kijken en hun uitzonderlijke zang laat het publiek iedere keer ademloos achter.GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement