Sneeuwwitje de musical, terug naar de kern (8+)

Nationaal Jeugd Musical Theater
Try-out
vr 1 nov 19:00
vr 1 nov ’24
19:00
  • vr 1 nov ’24
    19:00
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Ver hier vandaan, in een adembenemend wild land, groeit de prachtige pure prinses Tourmalynn op als een bijzonder meisje dat een is met de natuur. Op een dag sterft haar moeder op mysterieuze wijze, en haar vader trouwt met Alvena, een beeldschone maar kille vrouw. De nieuwe koningin heeft een magische spiegel, die haar op een dag vertelt dat Tourmalynn mooier is dan zij. Ze geeft een jageres, die van jongs af aan al Tourmalynns beste vriendin is, de opdracht de prinses te doden.

Tourmalynn vlucht het magische woud in en krijgt hulp van een prins uit een naburig koninkrijk die meer weet van Alvena’s duistere geheim. Wat zoekt Alvena diep in de mijnen, en lukt het Tourmalynn om samen met haar vrienden, de prins en de mijnwerkers de boze koningin met haar allesverwoestende jaloezie te verslaan?

In een hartverwarmende voorstelling over liefde voor jezelf, elkaar en moeder aarde wordt je meegenomen in een avontuurlijke en epische zoektocht naar de ware betekenis van schoonheid. Een verfrissende en verrassende bewerking van het klassieke sprookje. Gespeeld door een groep talentvolle jongeren van het Nationaal Jeugd Musical Theater aangevuld met professionele volwassen acteurs.

Let op: Kinderen tot 1 jaar krijgen geen toegang tot theatervoorstellingen, mede in verband met gehoorbeschadigingen.