Joost Spijkers

Spijkerpaleis
do 16 jan 20:15
do 16 jan ’25
20:15
  • do 16 jan ’25
    20:15
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

SPIJKERPALEIS! is een muzikaal en theatraal spektakel waarin een man op een kermis verzeild raakt in een spiegelpaleis. In het doolhof van spiegels ziet hij zijn geliefden, ouders, kinderen, vriend en vijand en zichzelf. De mens bestaat immers bij de gratie van de mensen die hem omringen en eenzaamheid is een daarbij een genadeloos gif. Joost realiseert dat zijn leven na iedere ontmoeting anders is dan ervoor. 

SPIJKERPALEIS is een caleidoscopische collage van warmbloedige monumentjes voor deze mensen. Joost zingt, speelt, danst en vertelt. Geniet van onvergetelijke melodieën en de diepgaande emoties. Een voorstelling die niet alleen ontroert maar ook de levenslust viert. GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement