Bert Visscher

DAT ZIE JE EEN ANDER NIET DOEN (waar was je nou?)
Reprise
do 23 jan en vr 24 jan
do 23 jan ’25
en
vr 24 jan ’25

Ja klopt, hij heeft deze show al in 2022 in AGORA gespeeld. Nu is het de aller- aller- allerlaatste keer dat je Bert Visscher solo kunt zien! 

Waar was je nou, Visscher? “Ja sorry hoor! Moest even door een pandemie en een winterslaap heen.” En dan toch weer het podium op? “Natuurlijk, ik laat jullie toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen. Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Ben ook geen 60 meer. Vandaar dat we ook even het verleden induiken.” 

Van Barbie en Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm!), tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet. Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscher-avond worden. “Ik sta in ieder geval te trappelen om AGORA op de kop te komen zetten.”GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Donderdag 23 januari

Vrijdag 24 januari

Het gaat snel, het is veel en het leidt nergens naartoe, kortom: het is Bert Visscher, nog één keer.

Theaterkrant