Nooit Gedacht Land

Telekids Musicalschool
TE GAST IN AGORA
zo 9 jun - za 29 jun
zo 9 jun ’24
-
za 29 jun ’24

In het naoorlogse weeshuis van Tante Darling verlangt een groep weeskinderen naar Nooit Gedacht Land. Door de wijzers van de klok te verzetten, hopen zij dat het voor altijd nacht blijft en ze dus ook voor altijd in Nooit Gedacht Land kunnen blijven.

Als eerste komen ze aan in de Tussentijd, waar ze zweven tussen alle tijden in. Ze ontmoeten daar allerlei historische en toekomstige figuren. Wanneer ze eindelijk aankomen in Nooit Gedacht Land horen ze dat er iets vreselijks aan de hand is: doordat de wijzers van de klok zijn verzet, is de Twaalf verdwenen! Nooit Gedacht Land zal vergaan als de Twaalf niet snel gevonden wordt. En wanneer de piraten ‘m eerder vinden, zullen zij de heersers worden over deze wonderschone plek en zal alles voorgoed in duisternis gehuld zijn.

Begeleid door Nooit Geweten gaan de weeskinderen snel op zoek naar de Twaalf. Tijdens hun reis ontmoeten ze de Verloren Kinderen, de Smikkesmakkers, het inheemse Volk, de NU is NU katten en natuurlijk de Piraten.

Geniet van dit spannende verhaal met een lach en een traan in het AGORA Theater in Lelystad.

Kinderen jonger dan 4 jaar zijn niet toegestaan bij deze voorstelling

 

Heb je vragen omtrent een uitverkochte voorstelling neem dan contact op met de Telekids Musical school via service@dnms.nl