Annet

Over een vriendschap tussen een oude vrouw en haar buddy
do 10 okt 20:30
do 10 okt ’24
20:30

Annet is een persoonlijke, humorvolle en indringende voorstelling over hoe acteur Bas Keijzer als vrijwillige “buddy” werd gekoppeld aan een vrouw met dementie: Annet. Zij was een vrouw van allemachtig achtentachtig, die een bewogen leven achter de rug had. Annet had drie zonen, waarvan er al twee waren overleden. Bas heeft zelf een gezin met jonge kinderen en de wekelijkse wandelingetjes met Annet deden hem beseffen dat het leven meer is dan alleen hard werken. “Ik wilde iets nobels doen en werd als vrijwilliger gekoppeld aan Annet. Het is een vriendschap van twee jaar geworden, waarbij ik steeds meer de wereld bekijk over haar schouders.”

Van het ‘dagboek’ van de uitstapjes met Annet is voor NPO Radio1 een dertigdelige podcast (podcast Annet) gemaakt, die de basis vormt voor deze monoloog. Bas verbindt in zijn voorstelling drie verschillende generaties waarin alledaagse herkenbare thema’s voorbij komen. Zijn verhaal wordt muzikaal omlijst door celliste en actrice Rosa Mee.

Annet is voorstelling over het leven zelf, over het leven van Bas maar vooral over een herkenbaar leven van ons allemaal. 



GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement