Cupcakes For Christmas

met Stijn Fransen, Pia Douwes en Ferry Doedens
wo 18 dec 20:15
wo 18 dec ’24
20:15

Van de foute kerstfilm thuis op de bank naar de onweerstaanbaar foute romantische komedie in het rode pluche: Cupcakes for Christmas! Voor het eerst wordt dit populaire genre vertaald naar live theater! Romantiek, liefde, humor, muziek én cupcakes zijn de smeuïge ingrediënten van deze heerlijke kerstkomedie met o.a. RomCom queen Stijn Fransen, Pia Douwes en Ferry Doedens in de hoofdrollen.

Op de avond van de première van haar nieuwste romantische kerstfilm, moet actrice Kate noodgedwongen terugkeren naar haar ouderlijk huis omdat haar vader is overleden. Kate’s moeder en haar broer hebben tijdens de drukke kerstperiode dringend hulp nodig in de knusse familiebakkerij. Echter, in het geheim overweegt Kate het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Terwijl ze steeds meer gevoelens krijgt voor de innemende kleinzoon van de eigenaar, komt de band met haar moeder op scherp te staan. Ze staat voor wellicht de meest belangrijke keuze van haar leven: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière?

In de musical comedy Cupcakes for Christmas komen schaamteloos alle clichés voorbij, maar wordt je ook zeker verrast. Trek je foutste kersttrui aan, neem je vrienden/vriendinnen/familie mee en dompel je onder in de heerlijke kerstsfeer van het theater. En als we allemaal geloven…is er zelfs een kans dat de kerstman zijn opwachting maakt.



GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement