Mist

de nieuwe tragikomedie
Warrige portret van een oud variété artiest Willy Borél
za 5 apr 20:15
za 5 apr ’25
20:15

‘Mist’ is een gloednieuwe tragikomedie die het warrige portret toont van een oud variété artiest Willy Borél. 

Wanneer er dementie bij Willy wordt vastgesteld, belandt hij in een verzorgingshuis. Zijn dagen daar zijn grauw en uitzichtloos en ver buiten de spotlights. Heel anders dan toen hij vroeger als befaamd artiest, samen met zijn vaste pianist, grote triomfen vierde…  maar ook gruwelijk ten onderging.

De dagen in het verzorgingshuis doen hem vluchten. Vluchten in de drank en in zijn turbulente verleden. Langzaam ontvouwt zich op inventieve wijze een complex web aan valse herinneringen, verwijten, onverwerkt verdriet, grote successen en de zoektocht naar identiteit.

Een topcast met onder anderen Laus Steenbeeke als Willy Borél toont een ingenieus geconstrueerde tragikomedie vol intriges, humor, scherpte, herkenbaarheid en ontroering.. waarbij niets is wat het lijkt.



GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement