De Kleine Zeemeermin (4+)

De Musical
Met Sita Vermeulen in de hoofdrol
zo 29 dec 13:30
zo 29 dec ’24
13:30
  • zo 29 dec ’24
    13:30
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! Met Sita Vermeulen in de rol van Kleine Zeemeermin en Wesley Florijn als de prins. De prachtige decors en kostuums en natuurlijk een spat humor in het verhaal, is dit de meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie! 

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Maar, ze krijgt alleen hulp in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

Maak jouw theaterbezoek extra magisch en kom verkleed. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Na de voorstelling ontmoet je alle helden uit de show tijdens een meet & greet in de benedenfoyer van AGORA.

Al vele jaren zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios een groot succes bij kinderen en hun familie. Na in zowel 2022 als 2023 bekroond te zijn met de Award voor Beste Familiemusical, kan het niet anders dat ook De Kleine Zeemeermin De Musical een onvergetelijke ervaring zal worden.

Let op: Kinderen tot 1 jaar krijgen geen toegang tot theatervoorstellingen, mede in verband met gehoorbeschadigingen.