Jamai - met live band

I'm still standing
Tribute to Elton John
vr 17 jan 20:15
vr 17 jan ’25
20:15
  • vr 17 jan ’25
    20:15
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Samen met zijn live-band én piano bezoekt Jamai AGORA om een tribute te brengen aan zijn muzikale held Elton John. Jamai brengt een kleurrijk en opzwepend concert als eerbetoon aan deze zanger, componist en pianist. Zijn muziek is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van ‘Idols’ in 2003 leeft Jamai zijn droom en door deze theatershow krijgt dit jaar een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen. Een extraverte muzikale show over een introverte artiest.

De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John. Hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet. 

In dit theaterconcert nemen Jamai en zijn band jou mee in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. Van ‘I’m Still Standing’, ‘Cold Heart’, ‘Saturday’, ‘Rocket Man’ tot aan ‘Lion King’ en terug via ‘Yellow Brick Road’. Ál die geweldige popsongs die de liefde voor het repertoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd. 

My gift is my song … and this one’s for you!GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement