Livestream

Livestreamen is een laagdrempelige, maar effectieve manier om jouw vergaderingen, productpresentaties, beurzen of evenementen te organiseren. Doordat je bezoekers vanuit huis mee kunnen doen, werkt het drempelverlagend en trek je zelfs meer bezoekers aan. Daarnaast kan het een tijd en geld besparende oplossing zijn. Ook kunnen er opnames gemaakt worden, zodat je gasten of medewerkers deze op een later moment terug kunnen kijken.

Hybride evenement

Ook kun je kiezen voor een hybride evenement, waarbij een deel van je bezoekers fysiek aanwezig is en een deel het evenement volgt via een livestream. Je kunt zelfs kiezen voor verschillende tijdsloten, zodat je meerdere groepen van maximaal 30 personen kunt ontvangen op een dag.

Online mogelijkheden

In onze online studio kun je presentaties, interviews of een webinar geven, maar ook liveopnames maken voor Youtube of Facebook. Voor een groot online event bieden we extra mogelijkheden zoals 1 op 1 meetings, rondetafelsessies en break-out sessies. Er is heel veel mogelijk.

Verschillende mogelijkheden

Weet je nog niet precies hoe je je livestream of event wilt vormgeven? Ook daar helpen we je bij. Neem vrijblijvend contact met op via sales@agora-lelystad.nl om alle mogelijkheden door te spreken.