Bee Gees Forever

You should be dancing
Bekend van The Tribute - Battle of the Bands
vr 8 nov - vr 31 okt
vr 8 nov ’24
-
vr 31 okt ’25

Inmiddels kent heel Nederland ze, want iedere zaterdagavond verrasten ze weer tijdens hun deelname aan ‘The Tribute - Battle of the Bands’. Met in de finale van zaterdagavond 17 februari 2024 drie keer een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen drie seizoenen van de tv-hit. 

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecatcher Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen….en dat werd hoog tijd! 

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!

AFTERPARTY

Kom na de voorstelling naar de foyer voor een echte afterparty! Kom lekker dansen en genieten van heerlijke muziek die door de DJ gedraaid wordt. Zo kan je deze unieke avond op een feestelijke manier afsluiten. Put on your dancing shoes!GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Vrijdag 8 november

Zaterdag 9 november