AGORA Theater en Congrescentrum speelt een belangrijke rol in het culturele aanbod van Lelystad. Onze grote theaterzaal (730 stoelen) en onze kleine theaterzaal (195 stoelen) zijn gehuisvest in een architectonisch stadsicoon. Wij programmeren ruim 110 professionele voorstellingen per jaar. Daarnaast zijn wij gastheer voor vele zakelijke evenementen en lokale/regionale (amateur)gezelschappen.

AGORA is op zoek naar een:

ALLROUND MEDEWERKER COMMUNICATIE

24-28 uur per week

Een klein communicatieteam werkt het hele jaar door aan de promotie van AGORA, de theatervoorstellingen en de zakelijke markt. We werken aan betrokkenheid van mensen bij AGORA, het vergroten van de zichtbaarheid in onze verzorgingsgebieden en het optimaliseren van de zaalbezetting.

Wat ga je doen?
Als allround medewerker communicatie ben je de spil in het dagelijkse communicatie web van AGORA. Je levert een bijdrage aan onze marketing-en communicatieplannen, maar zorgt ook voor de praktische uitvoering hiervan. Je beheert, bewaakt en coördineert optimale en inspirerende content voor offline campagnes en uitingen voor het theater en de zakelijke markt. Het zelf maken van pakkende en effectieve content hiervoor is voor jou geen enkel probleem. Dankzij het veelzijdige takenpakket en de dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en goed kunt samenwerken met zowel interne collega’s als externe partijen. Binnen de afdeling werk je dagelijks nauw samen met de allround communicatie medewerker en stem je onderling jullie taken af. 

Wie ben jij?

 • Een positief en inspirerend persoon met een passie voor theater en podiumkunsten.
 • Iemand met minimaal vijf jaar werkervaring als marketeer in een professionele omgeving, bij voorkeur in de culturele sector.
 • Je hebt HBO (+) werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding.
 • Je kunt goed werken met het Adobe-pakket, Photoshop en/of Indesign.
 • Je werkt planmatig en kan goed omgaan met deadlines en schakelen tussen werkzaamheden.
 • Je bent creatief en bedenkt effectieve campagnes.
 • Je hebt een visie op het bereiken van nieuw en divers publiek.
 • Je bent goed in het onderhouden van externe relaties met o.a. journalisten, vormgevers en impresariaten.

Wij bieden:

 • een mooie rol, waarin je veel kan leren én veel kan bijdragen aan het succes van ons theater; 
 • een baan met veel ruimte voor zelfstandig handelen en initiatief;
 • een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met bij goed functioneren verlenging;
 • de mogelijkheid tot het flexibel invullen van werktijden, in overleg;
 • een functie in schaal 6 of 7 van de CAO Nederlandse Podia, inschaling is afhankelijk van ervaring, deskundigheid en zelfstandigheid (schaal 6 min € 2.342,- / schaal 7 max € 3.914,-).

Interesse?
Als jij de nieuwe collega bent die wij zoeken, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jolanda Boerhof-Scholten (hoofd marketing & communicatie), via j.boerhof@agora-lelystad.nl

AGORA past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samen komen.

Ingangsdatum
In overleg, maar zo spoedig mogelijk. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.