The Prom komt ook naar Lelystad. Kaartverkoop gestart!

Grote namen in de nieuwe musical The Prom. Naast Pia Douwes, de naam die eerder naar buiten werd gebracht, spelen Joke de Kruijf, Dennis Willekens, Barry Beijer, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Wieneke Remmers en Rogier Komproe de hoofdrollen in deze feel good musical, waarvan de gelijknamige Netflixfilm met Meryl Streep ook een enorm succes is. 

The Prom is het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. De Broadway hitmusical is in het nieuwe  theaterseizoen te zien en beleven in AGORA Theater, maar de kaartverkoop voor beide speeldata (19 en 20 oktober) is nu al gestart.

Bestel als eerste je kaarten!

‘We hebben denk ik een mooie combinatie gevonden van zeer gevestigde namen met uitstekende comedy skills en veelbelovend jong talent. Met Pia Douwes en Joke de Kruijf hebben we tevens een uniek musicalduo in huis. Sinds ze in 1991 beiden doorbraken met hun rollen in de eerste Nederlandse versie van Les Misérables werden ze hartsvriendinnen maar stonden nooit meer samen in een productie. Het is bijzonder dat we beide vedettes nu in The Prom weer gezamenlijk op het toneel kunnen brengen.  En voor de jonge talenten, Juliëtte van Tongeren die nu in Titanic te zien is en Soraya Gerrits die momenteel de jonge Lady Di vertolkt, zijn het hun eerste hoofdrollen’, aldus theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment.