App 'Een tegen Eenzaamheid'

Op zaterdag 26 februari lanceerde Een tegen Eenzaamheid Lelystad de nieuwe activiteitenapp ‘Lelystad met elkaar’. In de app vind je activiteiten en evenementen op het gebied van sport, cultuur en welzijn. Ook geeft de app informatie over eenzaamheid. Een mooi initiatief voor Lelystedelingen, waar ook AGORA graag een rol in speelt. Ons theater is een plek van ontmoeting en verbinding. Een plek om nieuwe herinneringen en nieuwe vrienden te maken.   

Vanuit een infokraam bij BinnenInn in het Stadshart (waar o.a. de Wereldwinkel is gevestigd) gaf wethouder Jack Schoone op 26 februari het officiële startsein door de app op zijn eigen telefoon te installeren. Daarna hielpen de jongeren van Challenge Up alle geïnteresseerde voorbijgangers met het installeren van de app op hun mobiel.

Installeer ook de app! 

Wil jij ook graag in contact komen met andere Lelystedelingen en gezellige activiteiten ondernemen? Download dan deze nieuwe gratis app ‘Lelystad met elkaar’ en ontdek alle activiteiten. De app is interessant voor alle leeftijden.

DOWNLOAD via Google Play store (Android)

DOWNLOAD via App Store (Iphone)

Is deze app niets voor jou? Misschien ken je wel mensen in je omgeving voor wie het van toegevoegde waarde kan zijn. Attendeer ze erop, het kan helpen.