Corona­toegangs­bewijs in AGORA

Coronatoegangs­bewijs in AGORA

Nog t/m 24 februari 2022 vragen we je om het coronatoegangsbewijs i.c.m. een geldig identiteitsbewijs. Dit geldt voor alle bezoekers vanaf 13 jaar. Actuele informatie over alle nog geldende maatregelen vind je hier.

Coronatoegangsbewijs
Om veilig te kunnen genieten van een voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app bij iedereen vanaf 13 jaar. Via deze app wordt een groen scherm getoond als je voldoet aan minimaal één van de volgende voorwaarden:

  • geldig vaccinatiebewijs;
  • geldig herstelbewijs;\
  • geldig negatief testbewijs (maak een afspraak via bijvoorbeeld Testen voor Toegang);

We zijn verplicht om het coronatoegangsbewijs samen met je identiteitskaart te controleren. Vergeet deze dus niet mee te nemen! Onze medewerkers vergelijken de gegevens van het legitimatiebewijs met de gegevens van het coronatoegangsbewijs.

Wat nu?
Neem op de dag van de voorstelling niet alleen je ticket mee, maar ook je coronatoegangsbewijs (app of print) én je identiteitskaart. Tip: kom ruim op tijd naar het theater. 

Ik maak geen gebruik van een coronatoegangsbewijs
Als je geen coronatoegangsbewijs kunt of wilt tonen, mogen de tickets kosteloos geannuleerd worden. Stuur hiervoor voor aanvang van de voorstelling een mail naar klantenservice@agora-lelystad.nl met daarbij de vermelding van de voorstelling, achternaam, het aantal kaarten en het rekeningnummer waarop het geld teruggestort kan worden.