A Star is Born (Tribute to Barbra Streisand)

Noam Vazana
Nani “ontmoet” Barbra Streisand in een onvergetelijke show
zo 18 feb 15:00
zo 18 feb ’24
15:00
  • zo 18 feb ’24
    15:00
    Kleine Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Deze live one-woman muziekshow levert de grootste hits op van een van de meest legendarische zangeressen allertijden! Met haar bruisende stem en speelse interactie met het publiek legt Nani Barbra´s personage, hart en stem kenmerkend vast en neemt ze het publiek mee in een geweldige reis langs de straten van Brooklyn tot Streisand´s acteersuccessen in Hollywood!

Naast nummers uit de films 'Funny Girl', 'A Star Is Born' en 'Yentl' – zingt Nani ook vele andere onvergetelijke hits zoals 'Evergreen', 'The Way We Were', 'Second Hand Rose', 'You Don't Bring Me Flowers', 'Memories'.

Al meer dan 16 jaar brengt Nani een eerbetoon aan muzieklegendes als Nina Simone, Ella Fitzgerald, Billie Holiday en Sarah Vaughan, met “non-stopping” wereldtours van ongeveer 100 concerten per jaar. Haar verbluffende nieuwe eerbetoon aan Barbara Streissand raakt je ziel; een onvergetelijk eerbetoon aan Barbra Streisand.

 


GUN JEZELF... EEN COMPLEET MIDDAGJE UIT!                   
Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij deze voorstelling kan je kiezen voor een ontvangst arrangement of een high-tea arrangement. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar. En deze high-tea is te bestellen vanaf 2 personen.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT

 

Treffend gezongen. Heel goed gedaan.

OOR