Beatrice zingt Brel

Beatrice van der Poel
do 5 okt 20:30
do 5 okt ’23
20:30
  • do 5 okt ’23
    20:30
    Kleine Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

2023 is het jaar dat 45 jaar geleden Jacques Brel overleed…

De Belgische zanger, componist en tekstschrijver die begin jaren zestig uitgroeide tot een internationale beroemdheid. 

De intense manier waarop hij zijn chansons de zaal in spuugde en zijn persoonlijke pijn op het podium voor het voetlicht bracht is ongeëvenaard. Toch trekt zangeres Beatrice van der Poel de stoute schoenen aan en stapt in de voetsporen van Liesbeth List en Jacques Brel om ook zelf die de prachtige Franstalige chansons in het Nederlands te zingen. 

Het lijkt haar op het lijf geschreven…

Inmiddels verscheen haar EP Beatrice Zingt Brel met 5 tracks en oogstte ze lovende recensies en jubelende reacties. Het is dus tijd voor een volledig programma met de mooiste vertaalde stukken van Brel. 

Tijd om het oeuvre van Jacques Brel te vieren! Beatrice Zingt Brel belooft een intense muzikale avond te worden! 


GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!
Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT

“…. afwisselend warm en teder, bruisend, schurend en expressief. Mede door de meeslepende arrangementen van haar begeleiders … komt Brel weer overtuigend tot leven.”

NRC