Songs for Leonard Cohen

Channah & Cyrelle
vr 1 mrt 20:30
vr 1 mrt ’24
20:30
  • vr 1 mrt ’24
    20:30
    Kleine Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Suzanne, (So Long) Marianne, Joni Mitchell en Janis Joplin: allen werden zij bezongen door ladies man Leonard Cohen. In de muziektheatervoorstelling 'Songs for Leonard' wordt zijn werk bekeken door de ogen van zijn vrouwen. Cohens versies kennen we, maar hoe kijken zijn vrouwen er tegenaan?


Singer-songwriter Channah van ’t Riet en theatermaakster Cyrelle Failé geven de vrouwen van Cohen een stem. Zichzelf begeleidend op piano, gitaar, trompet, bugel en klokkenspel steken zij niet alleen de klassiekers van Cohen in een nieuw jasje, ook schreven zij voor 'Songs for Leonard' muzikale tegenreacties. 

Hiermee geven Channah en Cyrelle een boeiende kijk in Cohens oeuvre en maken ze van 'Songs for Leonard' een muzikale reis, waarin zij vertellen over liefde en verlangen, over zeggenschap en artistieke vrijheid.

 


 

GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!      

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT

"Prachtig muziektheater rondom de charmeur der charmeurs. (…) Als je nog niet verliefd was, ben je het nu geworden. Op beide dames. Op alle meisjes van Cohen. En vooruit: nog een beetje meer op de charmeur der charmeurs zelf."

Theaterkrant