Pride & Prejudice - de musical

Met o.a. Anouk Maas en Tessa Sunniva
vr 22 dec en za 23 dec
vr 22 dec ’23
en
za 23 dec ’23

Pride & Prejudice, het klassieke liefdesverhaal van Jane Austen is nu voor het eerst te zien als musical, in een frisse bewerking met een all female cast!

In Engeland leven aan het einde van de 18e eeuw de vijf Bennet zussen, die door hun moeder opgevoed worden met maar één doel: het vinden van de juiste man om hun toekomst veilig te stellen. Als de rijke vrijgezel Mr Bingley in hun omgeving komt te wonen, zijn de zussen in alle staten. Hij nodigt ze uit voor een bal, waar Elizabeth Bennet de zelfingenomen Mr Darcy ontmoet. Ze is van hem onder de indruk, maar bepaalt dan dat zij zélf over haar toekomst wil beslissen. In deze musicalversie geven de vijf actrices vorm aan de verschillende kanten van Elizabeth’s personage. De all female cast laat zien dat nu de vrouwen aan zet zijn!


GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!                   

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT VOOR 22 DECEMBER

BOEK HIER JE HORECA_ARRANGEMENT VOOR 23 DECEMBER

 

Wereldpremière – deze musical is eerst in Nederland te zien en daarna in de Verenigde Staten.