Catalijne - off to Hollywood

Sings movie-songs
Een wervelende reis door de wereld van filmmuziek
do 2 nov 20:30
do 2 nov ’23
20:30
  • do 2 nov ’23
    20:30
    Kleine Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

CATALIJNE, winnares ‘Concours de la Chanson Liesbeth List-prijs’, brengt een theaterconcert met de bekendste filmklassiekers van toen en nu naar AGORA! 

Verwacht soundtracks uit films als James Bond, Kill Bill, Schindler’s List, Guardians of the Galaxy, Some Like it Hot, Harry Potter, A Star Has Born en nog zoveel meer! Muzikaal, aangrijpend, vol humor, meeslepend en inspirerend! Zal ze haar ster op de Hollywood Walk of Fame weten te bemachtigen?

CATALIJNE is een verhalende zangeres, bekend om haar expressieve en betoverende manier van zingen en performance. Ze staat voor muziek die raakt en verbindt. Met haar eigen filmische conceptalbums ‘Through the Wilderness’ en ‘Verwonderling’ op zak en als zangeres/actrice in theater- en muziekproducties neemt ze je tijdens deze voorstelling mee naar de wondere wereld van Hollywood!

…OFF TO HOLLYWOOD! Zet je schrap, want het wordt een ‘Spectacular Ride’!


GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!                   

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT