TRYO

Trio cabaret try-outs
drie voor de prijs van één
za 28 okt 20:30
za 28 okt ’23
20:30
  • za 28 okt ’23
    20:30
    Kleine Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

TRYO oftewel “trio cabaret try-outs”, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. TRYO is iedere voorstelling anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De avond wordt gepresenteerd door een cabaretier of comedian die het publiek mee neemt in het try-out proces.

De line-up van deze avond:

  • Max van den Burg - meester imitator
  • Joey & Dave (finalisten Camaretten 2022)
  • Farida Laan (winnaar Ramses cheque 2021)

De avond wordt gepresenteerd door Davey Turnhout, die zelf vrijdag 19 januari 2024 met zijn show 'Niet normaal gelukkig' in AGORA staat. 


GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!                   

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT