Jim Bakkum

Oud Geleerd. Jong gedaan.
Muzikale theatershow
za 13 apr 20:15
za 13 apr ’24
20:15
  • za 13 apr ’24
    20:15
    Grote Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

In 2023 is het alweer twintig jaar geleden dat de toen 15-jarige Jim Bakkum doorbrak in de talentenjacht Idols. Hoe onderging hij op zo’n jonge leeftijd de gekte en hoe is het om volwassen te worden in de spotlights? In deze nieuwe muzikale theatershow Oud Geleerd, Jong Gedaan wordt stil gestaan bij alle spraakmakende gebeurtenissen en mijlpalen die de afgelopen jaren hebben gebracht. 

Hoe is het om volwassen te worden in de entertainmentwereld waar alles draait om leeftijd, uiterlijk vertoon, imago en geloofwaardigheid? Door middel van zijn persoonlijke verhalen en herinneringen zal Jim zijn publiek - met een flinke dosis zelfspot - meenemen in een avond vol muziek onder begeleiding van zijn fantastische band.

 


 

GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!                   

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT

Het jaar 2003. Ik leidde een compleet ander leven dan mijn leeftijdsgenootjes. 

Onbevlekt begon ik piepjong aan de rollercoaster die mij op jonge leeftijd al op vele plekken zou brengen. 

De rollercoaster die later zo’n enorme stempel zou achterlaten, dat het volwassen worden me zo nu en dan verwart. 

Wie ben ik nou eigenlijk? Wil ik graag de man zijn die ik ben geworden of probeer ik me zo lang als mogelijk vast te houden aan het jongetje dat ik in de spiegel steeds meer zie vervagen?....

- Jim Bakkum