Javier Guzman

Laatste wissel
za 6 apr 20:15
za 6 apr ’24
20:15
  • za 6 apr ’24
    20:15
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.*

Wat bedoelt Javier met deze tekst? Kom naar zijn voorstelling om erachter te komen.

 


 

GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!                   

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT

* Javier heeft er na veel wikken en wegen voor gekozen om een algemene (voor velen herkenbare) tekst te gebruiken als promotie voor zijn voorstelling. Hij wil hier iets mee zeggen. Namelijk dat de teksten die hijzelf o.a. sinds jaar en dag op laat tekenen in de brochures niet heel veel zeggend zijn geweest. Dat al die voorgaande voorstellingen en prestaties nu niet meer ter zake doen. Het is de Laatste Wissel. Het is de bedoeling van een tekst dat die opvalt en aanzet tot denken. Javier is ervan overtuigd dat dat op deze wijze het geval is. Wat bedoelt Javier met deze standaard tekst? Kom naar zijn voorstelling om daar achter te komen.