Fien & Teun (2+)

Het Sinterklaasfeest
het liefste boertje en boerinnetje van Nederland
za 18 nov 16:00
za 18 nov ’23
16:00
  • za 18 nov ’23
    16:00
    Grote Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar tijdens de voorstelling Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest. Fien & Teun zijn bekend van onder meer hun eigen themapark ‘Avonturenboerderij Molenwaard’, en twee succesvolle bioscoopfilms.

In dit avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen schoenen met echte nepcadeaus en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef samen met Fien en Teun dit gezellige, vrolijke Sinterklaasavontuur!

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie

Boerderij Experience 

Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun, Sinterklaas en Inpakpiet na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

WIn echte Fien en Teun Knuffelpoppen!
Doe mee met de kleurwedstrijd

Download de kleurplaat en print hem uit. Pak je stiften of kleurpotloden en ga aan de slag. Ben je klaar, dan lever je de kleurplaat in bij de brievenbus van AGORA (zit bij de ingang van AGORA). Of stuur hem per post naar AGORA – Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad. Meedoen kan tot zaterdag 11 november. Op maandag 13 november maakt AGORA de winnaar bekend via e-mail.