Jan Beuving

Restante
do 23 mrt 20:15
do 23 mrt ’23
20:15
  • do 23 mrt ’23
    20:15
    Grote Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. (Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten.) Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten.

Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. Zijn volgende doel is blijvende indruk maken.

 

PERS OVER JAN BEUVING

Trouw over Jan Beuving (15-09-2022)

“Een van de meest oorspronkelijke en spannende stemmen binnen het hedendaags cabaret. Een avond die hoofd en hart beroert.” ★★★★★

 

NRC over Jan Beuving (19-09-2022)

“Formidabel liedtekstschrijver en enthousiast verteller. Spitsvondig, origineel, taalvirtuoos.” ★★★★

 

De Telegraaf over Restante (19-09-2022)

“Ook God zag dat Jan Beuving goed was. Bewonderenswaardig.”★★★★

 

GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT

Een programma dat de perfectie benadert

Theaterkrant.nl