DE STRAFMOORD

SCHULD OF ONSCHULD
online event! kaartverkoop start later
ma 26 dec 10:00 - zo 1 jan 10:00
ma 26 dec ’22
-
zo 1 jan ’23
10:00 - 10:00
 • ma 26 dec ’22
  -
  zo 1 jan ’23
  10:00 - 10:00
  Bij jou thuis
  Niet verkoopbaar
 • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Een rechtszaak met publieksjury

Na het succes van Schuld of Onschuld – De Kerstmoord, De Droommoord en Midwinternachtsmoord start deze kerst een nieuwe theatrale, virtuele rechtszaak: De Strafmoord. Geschreven door Lex Passchier, bekend van televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en Oogappels en de thrillerkomedie Enkele Reis, en meester in het opbouwen van spannende verhaallijnen en verrassende wendingen. Het publiek vormt de jury en velt het oordeel: is de verdachte schuldig of onschuldig?

Terecht staat Wim de Moor. Hij wordt ervan verdacht Siegert van der Zijl te hebben omgebracht die met een ingeslagen schedel werd aangetroffen in zijn huis. Wim heeft een motief: Siegert is verdachte geweest in een zaak die te maken had met Danielle, de dochter van Wim, maar de politie zag er geen zaak in vanwege gebrek aan bewijs en Siegert is nooit veroordeeld. Heeft Wim de Moor vervolgens voor eigen rechter gespeeld? Zelf ontkent hij in alle toonaarden…

Een ticket verschaft online toegang tot video’s met wederom een fantastische cast, een uitgebreid dossier met foto’s, verslagen en bewijsmaterialen. Jan Kooijman en Louise Korthals nemen het weer tegen elkaar op als advocaat van de verdachte en officier van justitie. Jules Croiset is opnieuw te zien als de voorzitter van de rechtbank.

De kaartverkoop start in november 2022!