AGORA

Tis hier geen hotel

vr 4 mrt 20:15
vr 4 mrt ’22
20:15
  • vr 4 mrt ’22
    20:15
    Grote Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Deze voorstelling is verplaatst van woensdag 1 december naar vrijdag 4 maart  2022 | 20:15 uur. Kaarthouders hebben hier persoonlijk bericht over ontvangen.

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Je aanwezigheid als ouder wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult en een doorlopende pinautomaat wilt zijn. Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.