Nilgün Yerli

Tinderella
vr 10 mrt 20:30
vr 10 mrt ’23
20:30
  • vr 10 mrt ’23
    20:30
    Kleine Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Nilgün Yerli is 50 jaar… Getrouwd, Moeder, Gescheiden, Werkeloos, Geen echtgenoot, geen baan, geen roots, niets dat verbindt… Wat doe je dan? 

Je klamt je vast aan je herinneringen maar die doen verdriet want alles is vergaan…Kommer en Kwel? Welnee….Er is altijd een dooddoener zoals “Hoop”….en gek genoeg voor een dooddoener bezorgt het toch heel veel leven.

Ze zoekt in Tinderella naar de ‘Grote Liefde’ en daarmee zichzelf. Alsof er ook een ‘Kleine Liefde’ bestáát trouwens. Ja die bestaat! Er is heel veel kleine liefde, niet in het leven dat fan-tas-tisch moet zijn, 
maar wel in het gewone leven dat natuurlijk helemaal niet gewoon is, want niets is gewoon.

In de voorstelling komen we uiteindelijk in dat gewone leven terecht, want daar is ALLES - je moet het alleen zien, léren zien. Je moet durven het gewone, buitengewoon te maken. 

Keuzes, keuzes, keuzes...

Het zijn de keuzes die ons nergens of ergens heen brengen.

Nilgun Yerli is weer terug in Nederland, in het Theater en vooral bij haar zelf. Sinds Carre 2005 is er veel gebeurd in het leven van NY en in de Wereld. Haar Ongewone Leven. Ze emigreert naar Istanbul, New York & London, nergens voelt ze zich zo thuis als in Amsterdam en komt weer terug…het liefst in het theater. 

GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!                   

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT