Wijnand Stomp (2+)

Monkie, het aapje dat zoek raakt
van 2 tot 102 jaar
zo 26 feb 14:00
zo 26 feb ’23
14:00
  • zo 26 feb ’23
    14:00
    Kleine Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Wie kent Monkie niet? Het knuffelaapje dat zoek raakt, wordt door allerlei dieren meegenomen voor hij terugkeert bij zijn rechtmatige eigenaar. Dertig jaar geleden won dit verhaal in zachte kleuren en lijnen het Gouden Penseel en nog steeds is het favoriet bij peuters en kleuters. 

Wijnand Stomp tovert Monkie’s prenten tevoorschijn uit zijn grote magische vertelkast en speelt, samen met zijn jonge publiek, het verhaal van Monkie de aap. Heel herkenbaar voor de jongste theaterbezoekertjes, want het kwijtraken van je knuffel is natuurlijk de nachtmerrie van elk kind. Monkie speelt in op die angst én stelt gerust. Al dertig jaar en nog zeker dertig jaar...

Zorgen jullie dat Monkie deze keer ook zijn baasje terugvindt? Kom langs en help mee!

Voor iedereen van 2 tot 102 jaar.

 

Wijnand Stomp is één van de beste theatrale vertellers die Nederland rijk is! Hij is bekend geworden door zijn theatrale vertolkingen van o.a. de familievoorstellingen Jip & Janneke, zijn kinderboeken en vele optredens op scholen en kinderfestivals. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. In een tijd waar communicatie vaak via beeldschermen verloopt, houdt Wijnand de verteltraditie levend!