Jon van Eerd

Zo vader zo zoon
do 23 feb 20:15
do 23 feb ’23
20:15
  • do 23 feb ’23
    20:15
    Grote Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Harrie Vermeulen is er weer. En hoe!

Met ‘Zo vader zo zoon’ waait er een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen dit seizoen tot een ongekend komisch hoogtepunt. Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden (bekend van hoofdrollen in The Sound of Music en  Dagboek van een Herdershond) en Arie Cupé.

Voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

In 'Zo vader zo zoon' woont Harrie Vermeulen bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken. Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Hij laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog.

Er komen heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen, en andere obstakels op zijn route tijdens deze doldwaze komedie.

 

GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT