DE VERLEIDERS - Door de bank genomen: 10 jaar later

met Pierre Bokma, George van Houts, Victor Löw e.a.
wo 10 mei 20:15
wo 10 mei ’23
20:15
  • wo 10 mei ’23
    20:15
    Grote Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

In 2014 verrasten DE VERLEIDERS vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen, een Burgerinitiatief “Ons Geld”, plenaire bespreking in de Tweede Kamer en een drie jaar durend onderzoek door de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid dat uitmondde in een lijvig rapport: “Geld en Schuld”. Er was een steen in de vijver gegooid….

Is er iets veranderd? Jazeker. Het is erger geworden. 

Alles wordt duurder en duurder. Wonen is niet meer van één inkomen te betalen. Energie onbetaalbaar. Spaargeld verdampt. Torenhoge inflatie. 

Dus de monetaire overheden hebben een plan. Een nieuw geldstelsel dat uw leven en burgerschap finaal zal veranderen. CBDC. Central Bank Digital Currency. Waarmee de overheid al uw bestedingen op afstand kan monitoren en oormerken.

Door de bank genomen: Tien jaar later geeft een kritische blik op deze verbijsterende ontwikkelingen in een twee uur durende absurde rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. 

Je lacht je gek.

 

CAST

Pierre Bokma*, Victor Löw, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel
*Pierre Bokma wisselt zijn rol

GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!                   

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT