AGORA

Fabian Franciscus

Kleine Wereld
Wegens succes terug in Lelystad!
vr 29 apr 20:30
vr 29 apr ’22
20:30
  • vr 29 apr ’22
    20:30
    Van Wijnen zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Deze voorstelling is verplaatst van 27 januari naar deze nieuwe speeldatum vrijdag 29 april 2022. Kaarthouders hebben hier persoonlijk per e-mail bericht over ontvangen. 

 

Wegens succes terug in AGORA Theater.

Lekker gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, dan moet je het natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief. Toch was het vroeger soms ook wel fijn, om lekker alleen in mijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Maar vaak ook best benauwd en restrictief, zo'n kleine wereld. Dus toch doorzetten dan maar! En zeker niet als enige. Want het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Voor wat voor reden dan ook. En niet geheel onterecht trouwens, want soms is het hilarisch. En soms ook heel behulpzaam. Want als nuchtere no-nonsense zelfacceptatie voor mij heeft geholpen, moet dat toch voor iedereen kunnen lukken?

Voor zij die ook ooit ‘coaching’ hebben gehad zal ‘Kleine Wereld’ vol zitten met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen. Zo niet, geen zorgen. Fabian weet altijd wel een reden te vinden waarom ook jij voor de bijl moet.

 

Over Fabian:
Fabian zijn eerste voorstelling ‘Vlafeest’ was na de try-out fase vrijwel de gehele tour uitverkocht. Daarmee haalde hij in meerdere theaters al de grote zaal. Meermaals ging hij viraal met stukjes uit zijn voorstelling en was o.a. te gast bij Kopspijkers, Spijkers met Koppen, Radio 538 en Na Het Nieuws. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op het Lowlands festival. Ook veroverde Fabian in de fameuze ‘The Comedy Store’ in Londen de eerste prijs in een belangrijke comedy wedstrijd en speelde o.a. in New York, Berlijn, Stockholm en Londen.

 

“Zijn voorstelling is een aantrekkelijk voorbeeld van de emanciperende kracht van comedy”  “Naast dat zijn kijk op het leven behoorlijk uniek is, is zijn oprechte nieuwsgierigheid naar de zaal even verfrissend.” – Theaterkrant.