The Ruggeds

Decypher
vr 4 nov 20:15
vr 4 nov ’22
20:15
  • vr 4 nov ’22
    20:15
    Grote Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Het Eindhovense Breakdance collectief The Ruggeds is terug in de theaters. In ​‘Decypher’ ontcijferen vier dansers in hun eigen hoofdstuk, allemaal de betekenis achter een getal. Waar de groep doorgaans met grote getalen op het podium staat, kiezen ze in hun vierde theaterproductie voor een intiemere setting. 

Jessy 'Jazzy Gypz' Kemper, Niek Traa, Roy Overdijk en Virgil 'Skychief' Dey laten hun creativiteit de vrije loop, kiezen hun eigen pad en zoeken betekenis in iets ogenschijnlijk minimaals.

In ‘Decypher’ ontcijferen de vier dansers in een eigen hoofdstuk allemaal een diepere gedachte achter hun getal. Door de uiteenlopende interesses hebben de vier crewleden ieder hun eigen manier van vertellen. Zo nemen de ontcijferde getallen andere vormen aan in stijl, ritme, emotie en intensiteit. Het resultaat: vier losse hoofdstukken verbonden door video, gebundeld tot een avondvullende voorstelling.

Er rest nog maar één ding: verstand op nul en laat je door en performance vol dans en muziek meevoeren.   

PERFORMERS

Jessy 'Jazzy Gypz' Kemper | Niek Traa | Roy Overdijk | Virgil 'Skychief' Dey

GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!                   

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT