Pink Floyd Project

The Wall
za 8 okt 20:15
za 8 okt ’22
20:15
  • za 8 okt ’22
    20:15
    Grote Zaal
  • Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

Pink Floyds magnum opus 'The Wall', geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. In deze spectaculaire theatershow van het Pink Floyd Project wordt het legendarische dubbelalbum integraal uitgevoerd met bijzondere projecties, een uitdagend decor én quadrafonisch geluid. Het concert, dat juichend door de pers ontvangen is, is muzikaal gebaseerd op de ongekende en grootse live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf. Ook het Kidsright kinderkoor zingt mee. Nog niet eerder vertoond in het Nederlandse theater!

 

De kaartverkoop voor deze voorstelling staat al open omdat het een verplaatsing betreft vanuit seizoen 21-22. Destijds gekochte kaarten blijven geldig. 

GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

BOEK HIER JE HORECA-ARRANGEMENT