David de Vos

RAUW
TE GAST IN AGORA
di 24 sep 20:00
di 24 sep ’24
20:00
  • di 24 sep ’24
    20:00
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

David de Vos vertelt zijn verhaal bij jou in de buurt.

Davids biografie ‘Rauw’ heeft veel losgemaakt. Het boek opende talloze gesprekken tussen voor -en tegenstanders. Sommige lezers herkennen zich in Davids verhaal, anderen zitten vol vragen. In het boek eindigt David met zijn wens om de theaters van Nederland te vullen. Dat moment is nu aangebroken: komend najaar bezoekt hij alle 12 provincies van Nederland met Theatertour RAUW.

In een samenleving die steeds meer individualiseert, een maatschappij en kerk die steeds verder polariseert en een tijd waarin leiders van hun voetstuk vallen, is zelfreflectie misschien wel hét antwoord. Eerlijk, rauw en vooral heel echt! Met behulp van beeld, muziek, verhalen en Davids persoonlijke aanwezigheid word je meegenomen op een reis van eerlijkheid en kwetsbaarheid, die uiteindelijk leidt naar kracht.

Ontdek hoe de eeuwenoude boodschap nog altijd actueel is. Kom, beleef en ervaar het verhaal van RAUW. Het draait niet om het overbrengen van een overtuiging, maar om het najagen van het échte leven, inclusief jouw innerlijke zoektocht naar liefde en groei. Een nieuwe kijk op geloven. En jij bent van harte welkom!